2011 yılında öncelikle üretim amacıyla yoluna çıktı. Değerli müşterilerimize öncelikle taş tasarım ve yapıştırma, fason lazer kesim ve markalama uygulamalarıyla destek vermeye başladık. Bu alanlarda tecrübemizi geliştirerek, makine imalat ve satışıyla ilgili olarak yatırımlara yönelen şirketimiz; masatipi lazer makineleri, galvo lazer makinelerimiz metal ve metal olmayan malzemelerin işlenmesinde kullanılmaya başlandı.

Müşterilerimize sunduğumuz lazerli makine satış ve satış sonrası desteklerimiz ile Türkiye’de ciddi bir piyasa oluşturduk. Müşterilerimiz bizimle beraber yaşadıkları kaliteli hizmet sonrasında uzun yıllar bizlerle çalışmaya devam etti ve portföyümüzle birlikte büyümeye devam ettik.

2015 yıllarına yaklaştığımızda tüm Türkiye’ye satış ve satış sonrası hizmet vermeye devam ettik. Bu büyümeyle birlikte hizmet alanımızı genişleterek, müşterilerimize ihtiyaçlarına yönelik olarak çeşitli laboratuar çalışmaları ve yatırımları yaparak. Türkiye’de tamiri yapılamayan çeşitli markaların; Cohorent, Rofin, Luxinar, Synrad ve Universal Co² lazer ünitelerinin Radio Frequency Power Supply sistemlerinin tamirleri ve Lazer ünitelerinin gaz, optik bölümlerinin tamir ve bakımlarını yapmaya başladık.

CO² lazer ünitelerinin yurt içinde tamirlerini yaparak müşterilerimizin; zaman ve maddi tasarruflardan faydalanmasını sağladık. Yapmış olduğumuz tüm bu başarılı çalışmalarımız sonucunda müşterilerimizle sıkı ve güçlü bir portföye ulaştık.